Які аромати для дому обирають чоловіки

Які аромати для дому обирають чоловіки

Сильній половині людства, як і жіночої, подобається, коли їхній будинок наповнений приємними ароматами. Буває так, що після робочого дня хочеться розслабитися та відпочити або навпаки підбадьоритися. І в цьому випадку на допомогу прийдуть аромати, які здатні творити чудеса, впливаючи на організм людини. Одні аромати здатні зняти втому, інші, навпаки, налаштувати на продуктивну роботу і надати сили. То які ж аромати обирають чоловіки? Про це ви дізнаєтесь у нашій статті.

Аромати для чоловічого простору

Наповнити ароматами чоловічий простір можна різними способами, наприклад поставити дифузор з тростинними паличками або запалити аромапалочки, які швидко заповнять приміщення приємними ароматами. За статистикою чоловіки вибирають більше дерев'яні, мускусні, кедрові, трав'янисті та пряні аромати.

1. Деревні пахощі. Як правило, вони терпкі, але в той же час теплі, що надають спокій, шляхетність і строгість. Деревні аромати усувають розгубленість, врівноважують, знімають втому, допомагають сконцентруватися на ділі та чудово підходять для медитацій. Також відновлюють внутрішній потік сил, підвищують працездатність і гармонізують ауру. Прикладами популярних дифузорів для будинку з запахом деревини можуть бути дифузори Stoneglow London Christmas Wishes Noel або Stoneglow London Bouquet Noir Orchid.

2. Аромати шкіри та тютюну. Багатий і яскравий аромат шкіри здатний навіяти спогади про кращі моменти у житті. Цей чуттєвий і природний запах залишиться надовго в пам'яті людей, які відвідали ваш будинок. Аромат тютюну активізує розум та відновлює фізичні сили. Наприклад, ароматизатор DR. VRANJES стане чудовим подарунком для чоловіка.

3. Трав'янисті запахи. Чудові аромати лаванди, шавлії, жасміну підійдуть для переговорів або для зустрічі з друзями. Арсенал, який використовується у трав'янистих дифузорах, дуже багатий. До складу композицій можуть входити добре знайомі всім трави (меліса, м'ята, ромашка) та екзотичні (імбир, розмарин, лимонна трава, лавандин), включаючи і ті, які ми використовуємо щодня у приготуванні їжі (коріандр, майоран, естрагон, кардамон), а також свіжі нотки зеленого чаю. Для прикладу можна навести дифузор LOCHERBER, який у своєму складі містить аромат зеленого чаю, що бадьорить і освіжає. Такий аромат створить відчуття рівноваги, гармонії, комфорту та затишку. А, нейтралізатор запахів із серії California Scents швидко наповнить весь простір приємними ароматами та створить потрібну обстановку.

4. Мускусні аромати. Відновлюють енергетичну цілісність аури, використовується для медитацій і робить людину невразливою при поганому спілкуванні. Добре допомагає при розумових перевтомах, заворушеннях, а також знімає стрес. Прекрасно створює атмосферу свята, азарту, приємного збудження та допомагає спалахнути пристрастю чоловікам. Дифузор Dayna Decker створить не тільки приємну атмосферу для проведення часу, але і прикрасить будь-який інтер'єр.

5. Квіткові аромати. Допомагають нашому організму розслабитися. Налаштовують на романтичний та чуттєвий лад, піднімають настрій, знімають напругу. До квіткових ароматів відносяться дифузори для дому серії Greenleaf та Voluspa. Всі перелічені аромати ви зможете придбати оригінальні та натуральні дифузори, освіжувачі повітря у нашому інтернет магазині «Scents».

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]